16512

کشمش محلی پلوییشناسه کالا: 2982

  • رضایت خرید :75%
آماده ارسال از 0 روز آینده

این کالا در حال حاضر در انبار موجود ، آماده پردازش و ارسال است

۲۴,۰۰۰ ۲۴,۰۰۰ تومان
%

    نقد و بررسی اجمالی کشمش محلی پلویی

    وقتی که انگور را از درخت چیده می شود آن را بدون استفاده از هیچ افزودنی بر روی زمینی تمیز در زیر نور خورشید پهن می کنند تا خشک شود، اکه بعد از خشک شدن به زنگ قهوه در می آید که به آن کشمش گفته می شود. مهم هست که بدانید میزان 16 درصد از رطوبت انگورهای اولیه، در محصول نهایی یعنی کشمش، باقی می‌ماند. هنگامی که انگور خشک شده و تبدیل به کشمش میشود به رنگ های مختلفی همچون سیاه، طلایی، سبز و قرمز با استفاده از افزودنی های مختلف تبدیل می شود و مورد مصرف قرار می گیرد. کشمش را در کیک‌ها، کوکی‌ها، پودینگ‌ها و دسرها به‌عنوان یک طعم‌ دهنده استفاده میکنند. کشمش یکی از میوه هایی می باشد که خود را در داخل خشکبارها جای داده و جزء دسته بندی تنقلات سودمند می باشد که در طول تمام سال می توان از آن استفاده کرد که یکی از بهترین غذاهایی می باشد که برای رژیم غذایی کودکان مورد استفاده قرار می گیرد.

    شیوه های دیگر تهیه انواع کشمش

    کشمش طلایی

    کشمش طلایی یا کشمش گوگردی در کشورهای اروپایی و آمریکایی معمول است. این محصول از انگور بی دانه می‌باشد در این روش بعد از چیده شدن و داخل سبد قراردادن انگور به دلیل کاهش زمان خشک شدن بمدت 3-2 ثانیه انگور را در داخل محلول قلیا فرو می برند و سپس با آب سرد خوشه ها شستشو می شوند و به مدت 8 ساعت به دور از نور خورشید آویزان و در بخور دود گوگرد قرار می‌گیرد که کشمش بدست آمده رنگ زرد طلایی به خود می گیرد. پس از خشک شدن کشمش، آنها را شتشو و بسته بندی می‌کنیم. کشمش طلایی از محبوبترین انگور بی دانه و سطح قند ویژه‌ای تولید می‌شود.البته امروزه ثابت شده است که محلول قلیا برای سلامتی انسان مضر بوده و استفاده از این روش منسوخ شده است.

    کشمش آفتابی

    کشمش آفتابی همانطور که از نامش پیداست در زیر نور خورشید و بدون استفاده از مواد شیمیایی تهیه می‌گردد. زمانی که برای خشک شدن کشمش آفتابی نیاز است نسبت به شرایط آب و هوایی و نوع انگور 15 تا 20 روز می‌باشد. کشمشی که در زیر نور آفتاب خشک می‌شود قهو‌های و کمی خشک است. پس از خشک شدن قسمت‌های بالایی خوشه، آنها را برمی‌گردانیم تا قسمت‌هایی که در پایین قرارداشتند نیز خشک بشوند. پس از اینکه کشمش ها به اندازه کافی خشک شدند آنها را از چوب خوشه جدا می‌کنیم.کشمشی که در زیر نور آفتاب خشک می‌شود به رنگ قهوه‌ای یا تیره خواهد شد.

    مشخصات فنی کشمش محلی پلویی

    نظرات کاربران برای: کشمش محلی پلویی

    شما هم می‌توانید در مورد این کالا نظر بدهید.

    برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.

    افزودن نظر جدید